گوگل ادز چیست؟ تصور کنید که هزاران نفر از مشتریان بالقوه در اینترنت به دنبال محصول و خدمات کسبوکار شما میگردند اما رقبا رتبههای برتر جستجو را تصاحب کردهاند! مأیوس نشوید، با سرویس گوگل ادز میتوانید از همه رقبا پیشی بگیرید و بیزینس خود را به کاربران نمایش دهید.
متخصصان گوگل ادز در تیوبرزپی با راهاندازی کمپینهای هدفمند و هوشمندانه تبلیغات گوگل برندتان را به مشتریان بالقوه نشان میدهند، ترافیک وبسایت شما را چند برابر میکنند تا فروش و سود بیزینس شما افزایشی چشمگیر پیدا کند. در ادامه با این سرویس شگفتانگیز آشنا خواهید شد.
گوگل ادز چیست؟
پلتفرم گوگل ادز طبق PPC یا پرداخت به ازای هر کلیک یا pay-per-click کار میکند. آگهیها را میسازید، بودجهای تعیین میکنید و فقط هر بار که کاربر روی آگهی شما کلیک کرد، هزینه پرداخت میکنید.
با استفاده از این پلتفرم به مخاطبان هدف، برندسازی، افزایش ترافیک وبسایت، دسترسی به مشتریان راغب موسوم به لید (lead)، افزایش فروش و نتایج قابل سنجش دست پیدا میکنید. منظور از لید، اطلاعات تماس کاربرانی است که به محصول یا خدمات شما علاقه نشان دادهاند.
تبلیغات گوگل ادوردز چیست؟
گوگل ادوردز (Google Adwords) نام پیشین پلتفرم تبلیغات آنلاین کمپانی گوگل است. کسبوکارها آگهیهای هدفمندی تولید میکردند و بابت کلیک کاربران روی این آگهیها هزینه میپرداختند. به عبارت دیگر، در حال حاضر پاسخ این پرسش با «گوگل ادز چیست؟» یکسان است.
تفاوت گوگل ادوردز و گوگل ادز چیه؟
تفاوتی بین گوگل ادز و گوگل ادوردز وجود ندارد. پلتفرم تبلیغاتی گوگل که اوایل قرن بیستویکم راهاندازی شد، گوگل ادوردز نام داشت.
در جولای سال ۲۰۱۸ میلادی، گوگل، برند گوگل ادوردز را تغییر داد تا نشان دهد که فقط بر اساس جستجو عمل نمیکند و گزینههای تبلیغاتی گوناگونی مانند دیسپلی ادز، ویدیو ادز و شاپینگ ادز را به خدمات خود اضافه کرده است.
مزایای تبلیغات گوگل ادز چیست؟
در ادامه به این سوال جواب میدهیم که مزایای کلیدی تبلیغات گوگل ادز چیست:
- منظور از دسترسی به جامعه وسیعی از مخاطبان در تبلیغات گوگل ادز چیست: گوگل محبوبترین موتور جستجوی جهان است و شبکه نمایش گوگل به طیف وسیعی از مخاطبان از طریق وبسایتها و اپلیکیشنهای دسترسی دارد. گوگل ادز میتواند آگهیهای تبلیغاتی شما را در معرض دید مشتریان بالقوه قرار دهید که به دنبال محصولات و خدمات شما هستند.
- تبلیغات هدفمند در گوگل ادز چیست: فقط قرار نیست به انبوهی از مخاطبان دسترسی پیدا کنید، مهم است که روی افراد درست تمرکز کنید. گزینههای هدفمند گوگل ادز مواردی از جمله جمعیتشناسی، علاقمندیها، رفتار آنلاین و حتی موقعیت جغرافیایی را در نظر میگیرد. در نتیجه آگهیهای شما را افرادی مشاهده خواهند کرد که به احتمال قوی مشتری میشوند.
- معنای افزایش آگاهی نسبت به برند با گوگل ادوردز چیست: حتی اگر کاربران فوری روی تبلیغات کلیک نکنند، نمایش مداوم تبلیغات شما باعث برندسازی میشود و برای کسبوکارهای نوپا و رقابت در بازار مناسب است.
- نتایج قابل سنجش تبلیغات گوگل ادز چیست: برخلاف تبلیغات سنتی، گوگل ادز جزییات روند بازاریابی را در اختیار شما قرار میدهد. در نتیجه میتوانید متریکهای کلیدی مانند ایمپرشن، کلیک، کانورژن و قیمت هر بار نمایش را برای سنجش کمپین بدانید و بودجهبندی را بهتر انجام دهید.
- روش مدیریت انعطافپذیر بودجه در گوگل ادز چیست: یکی از ابعاد جالب گوگل ادز این است که میتوانید بودجه را تعیین کنید و فقط بابت کلیک روی آگهی هزینه بپردازید. بنابراین با مقدار کم شروع میکنید و کمپینها را طبق میزان پیشرفت و بازدهی مدیریت میکنید.
- فرمتهای مختلف تبلیغات متناسب با نیازهای شما ارائه میشود که پیشتر راجع به آنها خواندید.
- نتایج سریعتر در مقایسه با سئو: اگرچه بهینهسازی برای موتورهای جستجو یا سئو برای رشد ارگانیک ترافیک در بلند مدت ضرورت دارد، بازدهی گوگل ادز زودتر مشاهده میشود که کسبوکارهایی با هدف ایجاد لید یا فروش سریع ایدهآل است.
- پتانسیل هدفگیری مجدد گوگل ادز چیست: میتوانید بازدیدکنندگان قبلی سایت که به محصولات و خدمات شما علاقه نشان دادهاند را هدف آگهیهای مشخص قرار دهید.
روش استفاده از گوگل ادز چیست؟
شروع کار با گوگل ادز شامل این مراحل است:
- ساختن حساب کاربری گوگل ادز: یک حساب کاربری رایگان گوگل ادز بسازید.
- تعیین اهداف تبلیغاتی: مشخص کنید که هدف شما از تبلیغات گوگل چیست؟ افزایش بازدیدهای وبسایت، ایجاد لید یا افزایش فروش؟
- تعیین بودجه: مشخص کنید که چه مبلغی برای کمپین تبلیغاتی سرمایهگذاری میکنید.
روش کار گوگل ادز چیست؟
- انتخاب کلمات کلیدی: همان کلمات و عباراتی هستند که مشتریان در اینترنت جستجو میکنند.
- مزایده کلمات کلیدی: هرچه مبلغ مزایده بیشتری پیشنهاد دهید، احتمال نمایش آگهی شما بیشتر میشود.
- اهمیت کیفیت آگهی: گوگل نرخ کمتری بابت آگهیهای مرتبط دریافت میکند.
- هر بار که کاربران روی آگهی کلیک کنند، هزینه میپردازید.
انواع تبلیغات گوگل ادز چیست؟
تنوع فرمت تبلیغات گوگل ادز کمک میکند تا نیازهای کاربران و اهداف مختلف کمپینها برآورده شود. رایجترین طبقهبندی فرمتهای تبلیغ گوگل ادز عبارتند از:
آگهیهای شبکه جستجو | Search Network Ads
این آگهیهای متنی هنگام جستجوی کلیدواژههای مرتبط در صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) نمایش داده میشوند که از عنوان، توضیح و URL تشکیل شدهاند.
آگهیهای شبکه نمایش | Display Network Ads
-
- آگهیهای بنری (Banner Ads): آگهیهای تصویری یا چندرسانهای هستند که در وبسایتها و اپلیکیشنهای گوناگون در شبکه نمایش گوگل (GDN) ظاهر میشوند.
- آگهیهای نمایش واکنشگرا (Responsive Display Ads): در این فرمت میتوانید عناوین، تصاویر و توضیحات مختلف را آپلود کنید تا گوگل بر اساس فضای تبلیغ و نمایشگر دستگاه بهترین حالت را ترکیب کند.
آگهیهای ویدیویی | Video Ads
-
- آگهیهای هنگام پخش یا ایناستریم ادز (Instream ads) که پیش از، در حین و پس از ویدیوهای یوتیوب یا وبسایتهای پارتنر گوگل پخش میشوند. میتوانید آنها را پس از پنج ثانیه رد کنید یا که قابلیت ردکردن نداشته باشند.
- بامپر ادز (Bumper Ads) آگهیهای ویدیویی کوتاه که حدودا ۶ ثانیه طول میکشند و نمیتوان آنها را رد کرد. بامپر در لغت به معنای سپر است.
- اوتاستریم (Outstream Ads) همان آگهیهای ویدیویی مختص گوشیهای موبایل هستند که خارج از یوتیوب مثلا در وبسایتهای خبری یا اپلیکیشنها پخش میشوند.
- پروداکت شاپینگ ادز (Product Shopping Ads): اطلاعات محصول را مستقیما در نتایج جستجو یا شبکه فروش گوگل نمایش میدهد. این اطلاعات شامل تصویر، نام، قیمت و فروشنده است.
سایر انواع تبلیغات ادوردز گوگل چیست؟
- آگهیهای نصب اپلیکیشن (App Install Ads): برای تبلیغ اپلیکیشنهای موبایل طراحی شدهاند. در شبکه گوگل ظاهر میشوند تا کاربران را به دانلود اپلیکیشن ترغیب کنند.
- دیسکاوری ادز (Discovery Ads) آگهیهای تصویری جذاب که در فید یوتیوب و جیمیل نمایش داده میشوند. ترکیب این آگهی با محتوای ارگانیک تبلیغاتی اصیل را ایجاد میکند.
- آگهیهای خدمات منطقهای (Local Service’s Ads) برای تبلیغ بیزینسهای محلی در بخش جداگانهای از نتایج جستجو و همراه با ریتینگ و نظرات نمایش داده میشود.
انواع کمپینهای تبلیغاتی گوگل ادز چیست؟
از میان نه کمپین گوگل، موارد زیر را میتوانید برای تبلیغ کسبوکار خودتان در ایران از تیوبرزپی درخواست کنید:
کمپین تبلیغ در نتایج جستجوی گوگل
برند و کسبوکارتان را بر اساس کلمات کلیدی در اولین نتایج جستجوی گوگل برای کاربران هدف نمایش دهید. در این کمپین میتوانید جنسیت، سن، محل زندگی، علاقهمندیها و دستگاه مخاطب را انتخاب کنید.
کمپین تخصصی تبلیغ در یوتیوب
همه انواع تبلیغ یوتیوب را میتوانید متناسب با جنسیت، سن، محل زندگی، علاقهمندیها و دستگاه کاربران از تیوبرزپی درخواست کنید:
- TrueView
- Non-Stoppable
- تبلیغ ششثانیهای Bumper
- In-Stream
- In-Search
خواندن مقاله هزینه تبلیغات در یوتیوب چقدر است؟ را به شما پیشنهاد میکنیم.
کمپین اپلیکیشن
آمار نصب اپلیکیشن بیزینس خود را با این کمپین افزایش دهید؛ هزینه به ازای تعداد نصب حساب میشود.
کمپین بنری
نمایش بنر در گوگل، یوتیوب، گوگلپلی، اپاستور، اپلیکیشنها و سایتهای پارتنر گوگل با کمپین بنری امکانپذیر است.
روش راهاندازی کمپین تبلیغات گوگل ادز چیست؟
۱. نوع کمپین را انتخاب کنید
۲. مخاطبان هدف را تعیین کنید: تصمیم بگیرید که آگهیهای تبلیغاتی بر اساس جمعیتشناسی، علاقهمندیها و رفتار آنلاین برای کدام کاربران نمایش داده شود
۳. آگهیها را آماده کنید
- عناوین: عناوین جذابی را انتخاب کنید تا کاربران برای کلیککردن ترغیب شوند
- توضیحات: به طور. مختصر محصول یا سرویس را معرفی و روی ویژگیهای برجسته آن تأکید کنید
- کال تو اکشن: درخواست خود را به کاربران بگویید تا انجام دهند (بازدید از وبسایت، خرید لحظهای و …)
۴. مبلغ مزایده را تعیین کنید: مشخص کنید که حداکثر چه مبلغی به ازای هر کلیک روی آگهیتان خواهید پرداخت
۵. لندینگ پیجها: اطمینان حاصل کنید که لندینگ پیجها با آگهیهایتان همسو و کاربرپسند باشند
گوگل ادز برای کدام کسبوکارها کاربرد دارد؟
گوگل ادز برای همه بیزینسها در همه ابعاد کاربرد دارد که در ادامه با این موضوع بیشتر آشنا خواهید شد که کارکرد و کاربرد تبلیغات در گوگل اوردز چیست:
کسبوکارهای تجارت آنلاین یا E-commerce
- افزایش فروش آنلاین: با ایجاد شاپینگ ادز یا آگهیهای فروش هدفمند میتوانید تصاویر با کیفیتی از محصول، قیمت رقابتی و امتیازدهی خریداران را به طور مستقیم در صفحات نتایج جستجوی اینترنتی نشان دهید. این سبک آگهیها احتمال این که خریداران مشتاق را به وبسایت شما هدایت کند، افزایش میدهد. به عبارت سادهتر، کلیک بیشتری میگیرند.
- هدفگیری بازدیدکنندگان وبسایت: میتوانید توجه مشتریان بالقوه را جلب کنید که با سرچ ارگانیک به وبسایت شما رفتهاند اما محصولی را خریداری نکردهاند. با این کمپینها میتوانید آنان را به خرید محصولاتی ترغیب کنید که دیدهاند.
- برندسازی یا ایجاد آگاهی درباره برند: با کمک کمپینهای ویدیویی میتوانید خط تولید محصولات جدید، همکاری با اینفلوئنسرها یا داستان تأسیس کسبوکار خود را نشان دهید. در نتیجه، مخاطبان بیشتری برند شما را میشناسند؛ حتی کاربرانی که هنوز قصد خرید محصولاتتان را ندارند.
کسبوکارهای خدمات محلی
- ایجاد لید و رزرو خدمات: با طراحی آگهیهای جستجوی هدفمند میتوانید در نتایج جستجوی مشتریان بالقوه در محل ارائه خدمات کسبوکارتان نمایش داده شوید. برای مثال: سالن زیبایی در شهر x، بهترین آموزشگاه زبان در محله y، دندانپزشکی منطقه z و … . بنابراین احتمال اینکه مشتریان با شما تماس بگیرند یا وقت رزرو کنند، افزایش خواهد داشت.
- نظرات مثبت خریداران را نمایش دهید: با قابلیت ریتینگ استار (Rating Star) میتوانید نظرات مثبت مراجعان و مشتریان راضی از خدمات خود را نمایش دهید. احتمال این بیشتر میشود که مشتریان بالقوه در نتیجه این اعتماد سازی و اعتبار برند شما را انتخاب کنند.
- تخفیفات و پیشنهادهای ویژه را اطلاعرسانی کنید: طراحی آنونسهای مربوط به تخفیف یا فروش ویژه به مدت محدود، راهی فوقالعاده برای جذب مشتریان جدید و رشد ناگهانی فروش در یک بازه زمانی مشخص به شمار میرود.
ارائهدهندگان خدمات حرفهای
- هدفگیری مراجعان با ارزش بالا: برای دسترسی به طیف مشخصی از کاربران و جامعه آماری میتوانید از گزینههای با جزئیات بیشتر گوگل ادز استفاده کنید. مثلا وکلا یا مشاوران حقوقی میتوانند تبلیغات استراتژیک داشته باشند.
- تاکید بر تخصص و شایستگیها: با تهیه آگهیهای ترغیبکننده روی تجربه، دستاوردها و حوزه تخصصی حرفهای خود تاکید کنید تا در حوزه کاریتان شناخته شوید.
تبلیغات ممنوع با گوگل ادز چیست؟
محتوای ممنوع تبلیغات ادوردز چیست؟ تبلیغ این موارد تخطی از قوانین گوگل ادز است:
- کالاهای تقلبی: فروش یا تبلیغ محصولات فیک و تقلبی ممنوع است.
- محتوای نامناسب: گوگل همواره در تلاش بوده است تا پلتفرمی امن برای کاربران باشد. بنابراین تبلیغ خشونت، نفرتپراکنی یا انواع تبعیض ممنوع است.
- ادعاهای دروغین: آگهیهای دروغین درباره اثرات، ویژگیها، قیمت، کیفیت و خدمات اجازه انتشار در گوگل ادز را نخواهند داشت.
- محتوای جنسی: آگهیهای جنسی ممنوع هستند.
- کالاهای مضر یا خطرناک: تبلیغ همه کالاهای خطرناک مانند مواد مخدر، اسلحه و وسایل آتشبازی ممکن نیست.
- اسناد دولتی: گوگل ادز اجازه انتشار اسناد دولتی را نمیدهد.
- نرمافزار رایگان بدون اجازه توسعهدهنده
- درخواست اعانه و خیریه جز در موارد استثنایی مجوز ندارد.
گوگل ادز چیست: سخن پایانی
گوگل ادز پلتفرم قدرتمند و قابل انعطاف تبلیغات است که میتواند برای همه کسبوکارها از کوچک تا بزرگ مفید باشد. فرقی ندارد دنبال جذب مخاطب جدید، ایجاد لید، برندسازی و افزایش فروش باشید، گوگل ادز ابزارها و ویژگیهای تحقق اهداف شما را دارد.
گزینههای تبلیغات هدفمند، نتایج قابل سنجش و مدیریت بودجه باعث میشود تا بیشترین بازدهی را از سرمایهگذاری روی بازاریابی به دست آورید. با سرویس تبلیغات گوگل ادز تیوبرزپی میتوانید از مدیریت رایگان کمپینها و دو ماه کارمزد رایگان بهرهمند شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق چت آنلاین با کارشناسان پشتیبانی تیوبرزپی تماس حاصل کنید.
تبلیغات گوگل ادز چیست: پرسشهای پرتکرار
۱. هزینه تبلیغات گوگل ادز چیست؟
گوگل ادز از الگوی پرداخت به ازای کلیک یا PPC استفاده میکند. تعرفه هر کلیک یا CPC به عوامل مختلفی شامل کلیدواژهها، حوزه، کیفیت آگهی و تنظیمات مخاطبان هدف بستگی دارد. اما بهطور کلی بازگشت سرمایه با گوگل ادز بسیار بالاست.
۲. آیا امکان تبلیغ روی دامنههای ایرانی (ir.) با گوگل ادز وجود دارد؟
بنا به اعلام رسمی گوگل، امکان تبلیغ روی دامنه نامبرده وجود ندارد اما شواهد نشان میدهد که این سیاست مطلق نیست.
10 پاسخ
سلام
خب قیمت تبلیغات کلیکی و تبلیغات دیسپلی چقدر هست؟
توی چه سایت ها و صفحاتی نشون میده تبلیغ رو؟ با چه ضریب تکراری؟
سیستم مزایده هزینه تبلیغات در گوگل را تعیین میکند.
هزینه هر کلیک در هر حوزه با توجه به میزان رقابت متغیر خواهد بود.
برای اطلاعات بیشتر درباره هزینه تبلیغات لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید.